«Сльоза омиває душу…»

2013-12-13

/Files/images/P1010375.JPG


Жорстока ноче,
О, яка ти довга!
В тобі, як крик і мука,
Вість одна…
Не із сторінок стародавніх літописів і не із легенд та переказів увірвалось у наше життя це лячне і моторошне слово… Чорнобиль. Слово це стало символом горя і страждань покинутих домівок, розорених гнізд, здичавілих звірів. Важким колесом «прокотилась» Україною аварія на Чорнобильській атомній електростанції.
Вшановуючи пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 13 грудня 2013 року в комунальному закладі «Чортомлицька неповна середня загальноосвітня школа м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» проведено заходи, які допомогли згадати ті «чорні» дні української історії. Проведено тематичну лінійку, уроки-патріотизму, бесіди, конкурс малюнків. Учні 3 – 4 класів разом з класоводом М.Л.Тимощук провели виховну годину-презентацію «Сльоза омиває душу…», хвилиною мовчання вшанували пам'ять учасників, віддаючи шану, співчуття людям, які першими прибули на ліквідацію наслідків аварії.
Минуть десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії все одно хвилюватиме людей: тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від покривдженої землі.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi