Твори добро, бо ти людина

2014-12-03

/Files/images/P1011083.JPG

Перед розумним треба схилити голову,

а перед добрим стати на коліна.

З метою формування чуйності, доброти, співчуття, милосердя, відзначення Міжнародного Дня інвалідів, виховання поваги до цих людей, ціннісних орієнтирів у комунальному закладі «Чортомлицька неповна середня загальноосвітня школа м. Орджонікідзе Дніпропетровської області» для учнів 1 – 8 класів проведено уроки доброти на тему: «Дивіться на нас, як на рівних».

Вчителі закладу довели кожному учневі, що соромитися своєї не треба. Адже без доброти немає справжньої доброти серця, яку одна людина віддає іншій. На уроках діти читали вірші, розігрували, різні ситуації, роблячи з кожної висновки, разом створили Дерево добра :

…Не говори про доброту

Коли ти нею сам не сяєш,

Коли у радощах літаєш,

Забувши про чужу біду.

Цілком природнім і закономірним вважається допомогти знедоленому, нещасному, порятувати хворого чи каліку, заступитися за беззахисного чи скривдженого, - так вирішили учні 4 класу на чолі з класоводом М.Л.Тимощук. Вони відвідали майбутню першокласницю (інваліда) Горлову Діану. Діти подарували їй іграшки, солодощі, а головне – пройнялися теплом і чуттям доброти до цієї дитини. За добре слово та добрий вчинок учням подякувала мама дівчинки.

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi

  • Tidismze81n

    2015-11-26 13:37:17

    [url=http://stromectol3mg.se/]stromectol 3 mg[/url]...